Home » Blog » Benen Cupping » Zelf Cuppen Benen?
Zelf je benen cuppen

Zelf Cuppen Benen?

door | 21 mrt, 2024 | Benen Cupping

Werkt het zelf cuppen van Benen?

Kun je zelf je benen cuppen? ja, ik denk dat jij dat prima zelf je benen kunt cuppen. Wel adviseer ik om hier goede glazen cupping cups bij te gebruiken en geen plastic cellulite cups.
Door het pompje op de glazen cupping cups kun jij beter aanvoelen wat jouw huid kan hebben.
Vaak met harde plastic cups zit er 1 stand op en dit wil jij niet voor je benen, hierdoor wordt het pijnlijk en maak je onderhuidse bloeduitstorting in je bindweefsel.
Mijn inziens is dit niet de bedoeling van cellulite cupping, je wilt je bindweefsel losser maken en niet kapot!

Of het zelf cuppen van benen effect heeft?

Het cuppen van je benen kan zeker effect hebben op vermoeide -of pijnlijke benen, ook het cupping van cellulite op je benen kan zeker effect hebben.
Wel zul je met regelmaat de behandeling moeten  herhalen. Ben je op zoek naar een cupping cellulite schema deze staan in mijn Gratis E-book Benen cuppen.
Belangrijk voor het effect van cupping is of jij naast het cuppen van je benen ook aan je binnenkant werkt. Wanneer jij ook aan je gezondheid gaat werken, zul je meer resultaat zien van het cupping.
Ook hier vind je in mijn Gratis E-Book Benen cuppen meer informatie.

Waarom zou jij je benen willen cupping?

Vaak wordt er gedacht dat het cupping van benen alleen om esthetische redenen wordt gedaan.
Maar is dat ook echt zo… of zijn er meerdere redenen om je benen te laten cuppen.

Natuurlijk komen er vrouwen bij mij in de praktijk omdat zij last hebben van hun cellulitis benen of de hobbels of putten lelijk vinden in hun benen.

Of ik deze vrouwen hun benen behandel, ja zeker!  Wanneer jij onzeker wordt van deze hobbels en putten, dan kun jij hier last van hebben en dus is dit voor mij ook een klacht. Is dit esthetisch, ja misschien maar ik geloof dat er tijdens of na een behandeling meer ontstaat dan alleen het soepeler en dus mooier maken van de huid.

Energetische zeggen je benen iets over je basisveiligheid, gegrond zijn, verbonden voelen met je de rest van je lichaam.

Het cuppen van benen kun je dus om meerdere reden doen. Je zult het misschien in eerste instantie doen om de cellulitis weg te krijgen maar al gauw zul je ook voelen dat je benen meer gaan stromen.

Je raakt je afvalstoffen kwijt en soms komen we onder het cuppen nog iets ouds tegen. Dit kan emoties omhoog brengen en dat is prima, deze mogen er zijn.

Inmiddels weet ik ook na heel veel benen van dames te hebben gecupt, dat zij ook echt fysieke pijn van hun cellulite kunnen hebben.

Bindweefsel wat strak zit, het trekkende gevoel wat het kan geven of pijnlijk is bij aanraking.

Dus ben jij op zoek naar een bikini body? 👙Lekker zelf je benen cuppen of het laten doen zou ik zeggen, wie weet levert je het nog wat meer op dan alleen wat minder hobbels😉

Cupping van benen kun je om meerdere redenen doen;

  • Doorbloeding van de benen is niet goed
  • Restless legs
  • Cellulite
  • Lipoedeem
  • Niet geaard zijn/gronding
  • Blokkades
  • Verzuring van benen tijdens sporten

Wil jij zelf leren op een verantwoorde manier je Cuppen van je benen. Ik bied een pakket aan met een professionele glazen cupping cup, massage olie, essentiële olie om je afvalstoffen af te voeren en een 1 op 1 sessie met mij.
Ik leer jou om op een verantwoorde manier jouw eigen benen cuppen. Zo kun jij jouw lichaam weer laten stromen.

Gerelateerde artikelen

Wat is cellulite? en hoe kom je eraan?

Wat is cellulite? en hoe kom je eraan?

Wat is cellulite? en hoe ziet het eruit? in dit artikel vertel ik hoe jij cellulitis herkent en wat cellulite is? Je krijgt tips hoe je cellulite kunt verbeteren en weer vol zelfvertrouwen en met minder pijnlijke of vermoeide benen door het leven gaat.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester

Hester

Hallo, ik reageer meestal binnen 4 uur!

I will be back soon

Hester
Hallo, Ik ben Hester en ik geef verschillende soorten massages aan vrouwen.
Hallo, wat kan ik voor je doen?
chat Stuur mij een berichtje?
Tweet
Share
Share
Pin