Home » Blog » cupping » Helpt cupping bij cellulite?
cellulite Cupping

Helpt cupping bij cellulite?

door | 14 feb, 2023 | cupping

Helpt cupping bij cellulite?

Veel vrouwen hebben last van cellulite ook wel de sinaasappelhuid genoemd. Het zijn die hobbels en bultjes die de meeste vrouwen lelijk vinden! Cellulite zit op je benen, billen of armen. Cellulite kan geen kwaad, maar wij vrouwen storen er ons vaak aan. Cupping kan helpen bij cellulite of in ieder geval het minder zichtbaar maken. Vaak wordt gedacht dat vrouwen met overgewicht alleen last hebben van cellulite, maar dat is zeker niet waar, ook vrouwen met ondergewicht kunnen hier last van hebben.
Ons onderhuids bindweefsel bestaat uit bindweefsel, vetcellen, zenuwcellen en bloedvaatjes. Het onderhuids bindweefsel zit verspreidt over het hele lichaam.

Wat zijn de oorzaken van cellulite;

  • erfelijk bepaald
  • Ongezonde voeding, alcohol
  • koffie en chocolade
  • stress
  • onvoldoende lichaamsbeweging
  • hormonen
  • medicatie/pil gebruik
  • zittend beroep

Gezonde voeding, detoxen en meer beweging gaat helpen bij het reduceren van cellulite. Cupping helpt hierbij, het zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd, voedingsstoffen worden aangevoerd en verklevingen loskomen. Een cupping massage kost je lichaam veel energie en die heeft dan ook even de tijd nodig om te herstellen. Doe na een cupping sessie ook die dag even rustig aan, drink voldoende en neem rust. Na de Cupping kan de huid blauw verkleuren, maar dit is zeker niet altijd zo. Laat de huid herstellen voordat je er weer over heen gaat cuppen.

Cupping helpt om de huid met cellulite vrijer te maken van de afvalstoffen en verklevingen. De cellulite zal door het cuppen ook echt minder zichtbaar worden, wel is het zo dat je de huid wel moet onderhouden. Het mooiste effect krijg je wanneer je ook daarbij op je voeding let, detoxen, meer bewegen en minder alcohol en vet eet.

Wil jij graag van je cellulite af? Kies dan voor het pakket Better To Relax , je krijgt dan 6 Cupping behandeling voor de prijs van 5 behandelingen.
We gaan dan intensief met je probleemzone aan de slag, zodat jij aan het einde van de behandelingen resultaat ziet.

Woon jij in Friesland en wil jij Cupping om van je cellulite af te komen? Boek dan een vrijblijvende afspraak bij Praktijk Qi Flows.

Woon je buiten Friesland en wil jij leren je eigen benen cuppen? download dan het Gratis E-Book Benen Cuppen en schaf het professionel cupping pakket aan en ik leer jou je eigen benen cuppen.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Helpt Cupping bij een weduwe bult?

Helpt Cupping bij een weduwe bult?

Kan cupping helpen bij een weduwe bult? Het cuppen van een weduwe bult kan er voor zorgen dat de bult in je nek afneemt. Maak een afspraak bij Praktijk Qi Flows in Sneek Friesland en samen kijken we wat ik voor je kan doen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester

Hester

Hallo, ik reageer meestal binnen 4 uur!

I will be back soon

Hester
Hallo, Ik ben Hester en ik geef verschillende soorten massages aan vrouwen.
Hallo, wat kan ik voor je doen?
chat Stuur mij een berichtje?
Tweet
Share
Share
Pin