Rode kool salade met couscous en mango (2 personen)
Ingrediënten:
Dressing
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel honing (of agave)
1 eetlepel rijstazijn
Snufje zout en peper
200 gr rode kool
40 gram rucola
½ mango ( evt. sinaasappel)
70 gram geitenkaas met honing (p.p 2 schijfjes) optioneel
Handje vol walnoten
2. Snijd de rode kool in dunne reepjes, of gebruik de keukenmachine.
3. Spoel de rode kool af met warm water, zodat hij niet meer volledig rauw is.
4. Mix de rode kool en couscous door elkaar.
5. Mix alle ingredienten voor de dressing door elkaar en voeg deze bij couscous en rode kool.
6 . Meng alles goed door elkaar.
Bedek de schaal of bord met de rucola, leg daar het mengsel met rode kool op.
Garneer met mango, gietenkaas en de walnoten.
Wanneer je van dit gerecht toch een vegan salade wilt maken, dan laat je de geitenkaas weg en vervang de honing voor agave
0 Reacties