Transformational cupping, wat doet dit met jou?

Transformational cupping helpt vrouwen om weer meer energie te krijgen, meer verbonden te zijn met hun lichaam, minder last van pms of andere lichamelijk klachten, zoals; pijnlijke spieren, striae of cellulite? Samen kunnen we kijken of ik je kan behandelen met cupping!

Met Transformational cupping maak je de huid los, met de cups trek je de huid vacuum. Je werkt vooral op het bindweefsel, want in je bindweefsel zijn een hoop processen aan de gang.

Bindweefsel zit in je hele lichaam, het is zacht en rekbaar en bestaat uit cellen. Het houdt je lichaam bij elkaar en zit om je organen heen. Wanneer afvalstoffen te lang in het bindweefsel zitten, slibt dit bindweefsel langzaam dicht. Onze cellen krijgen zo minder zuurstof en voedingstoffen uit de bloedbaan. Verkleving in het bindweefsel geven lichamelijk klachten, maar ook spanning en stress zorgt voor blokkades in het bindweefsel.

Verkleving of blokkades kunnen ontstaan na een (lichamelijk)trauma, ziektes, infecties, ongemakken, kwalen of klachten. Trauma klinkt ernstig, maar hier bedoel ik mee dat je bijv na een operatie, infectie, verkeerde voeding, alcohol, drugs, medicatie of te weinig bewegen je het weefsel kan beschadigen en er onderhuids een ontstekingsreactie ontstaan. Transformational cupping helpt doordat het afvalstoffen en blokkades oplost in het bindweefsel.

Voor het goed doorstromen van je lichaam is het belangrijk dat het bindweefsel makkelijk zijn signalen kan doorgeven. Waar verklevingen zitten, zijn de gebieden minder goed doorbloed en kunnen ontstekingsreacties ontstaan.

Bij Transformational cupping gaan we afvalstoffen los maken, afbreken en afvoeren. Mentaal kan cuppen ook veel doen, in ons lichaam zitten cellen met een celgeheugen. Dat betekent dat deze cellen zich gebeurtenissen kan herinneren, deze kunnen zowel positief als negatief zijn. Wanneer deze negatief is, bijvoorbeeld een trauma die je in je jeugd hebt meegemaakt, veroorzaakt disbalans in je lichaam. Door het lichaam te cuppen en de energie weer door ons lichaam te laten vloeien, kan het geheugen zich leegmaken. Transformational cupping is ook in te zetten bij cellulite, striae, littekens en vetophoping, door de huid zachter te maken, wordt dit minder zichtbaar. Littekens van bijvoorbeeld operaties kunnen minder strak aanvoelen.

 

transformational cupping friesland sneek

 

 

 

Hester

Hester

Hallo, ik reageer meestal binnen 4 uur!

I will be back soon

Hester
Hallo, Ik ben Hester en ik geef verschillende soorten massages aan vrouwen.
Hallo, wat kan ik voor je doen?
chat Stuur mij een berichtje?