Transformational cupping massage Sneek Friesland

Ontdek waar Transformational cupping massage in Sneek jou bij kan helpen! Bij praktijk Qi Flows helpen we je graag van je lichamelijke klachten af!

Praktijk Qi Flows Sneek Friesland

 

Ik ben Hester Brouwer en mijn missie is het om vrouwen te helpen een gezonder lijf te krijgen en zo meer rust en evenwicht te laten ervaren in hun hoofd en lichaam!

Door jaren in de zorg te hebben gewerkt, heeft dat mijn holistische kijk op mensen vergroot. Ons lichaam en geest staan zo met elkaar in verbinding.  Vaak zitten we zo in ons hoofd, waardoor we te weinig aandacht geven aan ons lijf en zo verschijnen de eerste lichamelijk klachten.

Precies dit, overkwam mijzelf. Ik was altijd zo in mijn hoofd bezig, nadenken, piekeren, alles voor iedereen om mij heen proberen op te lossen, goed willen doen… (dat waar wij vrouwen zo goed in zijn!)
Zo vergeet je wat uiteindelijk het belangrijkste voor jou is, je lichaam. Jouw omhulsel wat je de hele dag draagt. Voor mij een reden om meer te gaan voelen, meer in contact met mijzelf te komen. Dit wilde ik graag andere vrouwen laten ervaren, vandaar dat ik mij ben gaan verdiepen in het lichaam, massages en transformational cupping. Ik zie je graag terug in Sneek voor een cupping massage!

 

HesterBrouwer transformational cupping friesland sneek

Super fijne ervaring en zeer effectief. Ik voelde me na de behandeling ongelooflijk. Hester is een gepassioneerde vakvrouw, die empatisch en deskundig is. Een echte aanrader!

Sandra

Transformational cupping massage Sneek Friesland

 

Kom voor een heerlijke Transformational cupping massage in Sneek Friesland bij Praktijk Qi FLows.

Mijn missie is om vrouwen in verbinding te laten komen met hun lijf en zo weer meer rust ervaren in hun hoogd! Door een cupping massage raak je veel afvalstoffen kwijt, deze kunnen zich niet langer in je lichaam opslaan. Door te cuppen wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd en zo herstel je van je klachten.

Transformational cupping vermindert stress in je lichaam, het laat je lichaam ontspannen. Dit komt vooral omdat je alle huidlagen meeneemt. Overtollige stress zet zich om in afvalstoffen en deze worden afgevoerd door middel van cupping. Transformational cupping helpt bij cellulite, spijsverteringsproblemen, veroudering, afvallen, ontgiften van het lichaam, huid gerelateerde klachten, hoofdpijn, nekpijn, migraine, pijn in de onderrug etc.

 

 

Transformational cupping Sneek Friesland

Door 1 sessie te boeken, kun jij ervaren of Transformational cupping past bij jou. Ben je tevreden dan kunnen we samen gaan kijken welk pakket bij jou klacht past!

Praktijk Qi Flows

Simmerdijk 1
Sneek, Friesland 8601 ZP
Nederland
Telefoon: 0622798478
E-mail: info@praktijkqiflows.nl
URL: https://praktijkqiflows.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 87775603
Prijsindicatie: $
Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Transformational cupping massage Sneek Friesland

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Transformational cupping massage in Sneek Friesland

15 + 15 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Hester

Hester

Hallo, ik reageer meestal binnen 4 uur!

I will be back soon

Hester
Hallo, Ik ben Hester en ik geef verschillende soorten massages aan vrouwen.
Hallo, wat kan ik voor je doen?
chat Stuur mij een berichtje?